Vakantiewoning (5-6 personen)

0224-531590
 Vakantiewoning (5-6 personen) Vakantiewoning (5-6 personen) Vakantiewoning (5-6 personen) Vakantiewoning (5-6 personen) Vakantiewoning (5-6 personen)
 • Vakantiewoning (5-6 personen)
 • Vakantiewoning (5-6 personen)
 • Vakantiewoning (5-6 personen)
 • Vakantiewoning (5-6 personen)
 • Vakantiewoning (5-6 personen)
Kolhorn: Niet ver gelegen van de Noord-Zee nabij Callantsoog. 5-6 persoons luxe vakantiewoning gelegen in een parkachtige tuin van ongeveer 2.5 hectare omzoomd door bomen veel privacy. Het is hier een eldorado! In de tuin is een karperput gelegen (60x30 meter)waar u schitterend kunt vissen op boerenkarpers. Vanuit de woning heeft u hier op schitterend uitzicht. Fantastisch om te vissen, wandelen en fietsen. De stranden zijn op korte afstand.
 • Eigenaar:  Evert en Jolien Terpstra
 • Adres:  Kolhornerkade 11,1767 CA
 • Plaats:  Kolhorn
 • Provincie/Regio:  Noord Holland
 • Land:  Nederland
 • Telefoon:  0224-531590
Vanaf/week
400,-
Omgeving

U kunt prachtige fietstochten maken door het Westfriese landschap of langs de Noordhollandse kust. Schagen is op 10 minuten rijafstand. Een gezellig marktstadje waar u een keur van winkeltjes, café's, restaurants en terrassen vindt.

Algemeen

Kolhorn: 5-6 personen.Niet ver gelegen van de Noord-Zee nabij Callantsoog. Prachtig volledig ingericht. Indeling van de woning: woonkamer, moderne keuken, badkamer/douche, toilet en 3 slaapkamers/1 twee persoons begane grond. De woning is voorzien van een centrale verwarming, koelkast, televisie etc. De woning is oploopafstand van het prachtige dorp Kolhorn. Het is niet onwaarschijnlijk dat u s ochtends de Lepelaars ziet en gewekt wordt door het geluid van de boerenkarpers. U kunt direct vanaf de woning vissen in de karperput.


Accommodatie Faciliteiten

▪  Vakantiewoning Kolhorn (5-6 personen)  ▪

Vakantiewoning Kolhorn (5-6 personen)
Kolhorn: 5-6 personen. Prachtig volledig ingericht. Indeling van de woning: woonkamer, moderne keuken, badkamer/douche, toilet en 3 slaapkamers/1 twee persoons begane grond. De woning is voorzien van een centrale verwarming, koelkast, televisie etc. De woning is oploopafstand van het prachtige dorp Kolhorn. Het is niet onwaarschijnlijk dat u s ochtends de Lepelaars ziet en gewekt wordt door het geluid van de boerenkarpers. U kunt direct vanaf de woning vissen in de karperput.

BIJZONDERHEDEN
- Ook prima gelegen voor een dagje Amsterdam of het eiland Texel.
- Enkele dagen te huur in voor en naseizoen.
- Gratis gebruik van kajak of roeiboot.
- Dekbedovertrekken zelf mee brengen.
- In de directe omgeving veel viswater
- Huisdier in overleg.

De prijs van de woning is 400 euro, exclusief schoonmaak 25 euro.
Van zaterdag 14.00 uur tot zaterdag 10.00 uur
€ 405.- per week

Enkele dagen te huur in voor en naseizoen!
Prijs in overleg.
Vanaf/week€ 400,-