B&B De Pauw (2-9 personen)

075-6413164
B&B De Pauw (2-9 personen)B&B De Pauw (2-9 personen)B&B De Pauw (2-9 personen)
 • B&B De Pauw (2-9 personen)
 • B&B De Pauw (2-9 personen)
 • B&B De Pauw (2-9 personen)
Graft-De Rijp: Lekker ontspannen in het boerenland, wie wil dat nu niet? Frisse lucht, ultieme rust, een wijs oer Hollands polderlandschap. Tevens hebben wij een pipo kar is alleen te boeken in combinatie met 't Huisje. De Hollandse familie kamer bevind zich bij ons in de Stolpboerderij. Een ideale kamer voor wandelaars die 1 nacht komen overnachten. Of een gezin met kinderen die voor een paar dagen de polder in trekken. En het prachtige dorp de Rijp gaan bezoeken.
B&B De Pauw heeft een infrarood sauna en zonnebank. B&B De Pauw ligt vlakbij de steden Alkmaar en Purmerend, en 25 minuten van Amsterdam. Er is tevens een directe busverbinding naar Amsterdam. Huisdieren in overleg.Wilt u echt ontspannen en ook een lichte lunch, een Engelse high Tea of uitgebreid diner geserveerd hebben? Geen probleem wij maken het met veel plezier!
 • Eigenaar:  Fam. Zaalberg
 • Adres:  Ringdijk 2a, 1484 PC Graft
 • Plaats:  Graft
 • Provincie/Regio:  Noord Holland
 • Land:  Nederland
 • Telefoon:  075-6413164
 • Website:  www.countryhomecooking.nl
 • E-Mail:  naomi@zaalberg.nl
Vanaf/nacht
69,-
Omgeving

Bed & breakfast De Pauw is een ideale uitvalsbasis voor liefhebbers van water. In de omgeving kan een bootje worden gehuurd voor een traditionele vaart door de polder. Ook varen op het Alkmaardermeer, al dan niet met eigen boot, is zeer de moeite waard. Bovendien liggen zowel het Noordzeestrand als het IJsselmeer op nog geen 30 minuten afstand. De steden Alkmaar en Purmerend liggen ook in de omgeving. Deze steden, bekend voor de kaas en veemarkten zijn in combinatie met een museum of galerie bezoek ook prima bestemmingen voor een dagje uit.

Algemeen

Graft-De Rijp: Bed & Breakfast 'De Pauw' is ideaal voor die broodnodige rust en ontspanning. De Pauw heeft een gezellige zit en eethoek, koffie en theezetmogelijkheden, royaal tweepersoonsbed, douche, wastafel en toilet en een groot beschut terras. Het terras ligt in de mooi aangelegde tuin vol bloemen, kruiden en bomen. Bij mooi weer is dit de ideale plek voor een oer Hollands ontbijt!


Accommodatie Faciliteiten

▪  B&B De Pauw (2-9 personen)  ▪

B&B De Pauw (2-9 personen)
Graft-De Rijp: Bed & Breakfast 'De Pauw' heeft een gezellige zit en eethoek, koffie en theezetmogelijkheden, royaal tweepersoonsbed, douche, wastafel en toilet en een groot beschut terras.

Bijzonderheden en prijs van B&B:
- De prijs per nacht (per twee personen) €69,-. Dit is inclusief het uitgebreide Hollands ontbijt en toeristenbelasting.
- Voor één nacht komt er een toeslag van 2 euro pp.
- Voor 1 persoon die alleen boekt geld € 50.- per nacht.
- Tevens hebben wij een pipo kar is alleen te boeken in combinatie met 't Huisje. Prijs in overleg.
- De Hollandse familie kamer bevind zich bij ons in de Stolpboerderij. Een ideale kamer voor wandelaars die 1 nacht komen overnachten. Of een gezin met kinderen die voor een paar dagen de polder in trekken. En het prachtige dorp de Rijp gaan bezoeken.
- Mijn 2e kamer is 35 euro p nacht voor 2 personen alleen te huur in combi met het huisje.
- B&B De Pauw heeft een infrarood sauna en zonnebank.
- B&B De Pauw ligt vlakbij de steden Alkmaar en Purmerend, en 25 minuten van Amsterdam.
- Er is tevens een directe busverbinding naar Amsterdam.Huisdieren in overleg.
- Wilt u echt ontspannen en ook een lichte lunch, een Engelse high Tea of uitgebreid diner geserveerd hebben? Geen probleem wij maken het met veel plezier!
Vanaf/nacht€ 69,-