Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)

0629016019
Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
  • Sleep Inn Callantsoog (1-5 personen)
Callantsoog: 1 t/m 5 pers. Onze bed and breakfast is gelegen aan zee en dus een ideale plek voor strandgasten. Bos, zee en duinen bevinden zich in de directe omgeving waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen. De 2 x 2 persoonskamers en 1 x 1 persoonskamer. Voorzien van eigen wastafel, koelkastje, kluisje, koffiezetapparaat, waterkoker (incl. koffie, thee, soep), minibar en televisie.Kosten tweepersoonskamer 27,50 p.p. per nacht incl. ontbijt en toeristen belasting. Kosten 1 persoon € 35,00 per nacht incl. ontbijt in de huiskamer en toeristen belasting. Voor 1 nacht geldt een toeslag van € 4,00 extra p.p.
Vanaf/nacht
€ 27,50
Omgeving

Callantsoog is één van de oudste badplaatsen van ons land. Vandaag de dag is Callantsoog een belangrijke toeristische badplaats. Callantsoog heeft een gezellig centrum met veel cafe's, restaurants en winkels. Zomers is er wekelijks een braderie en er zijn regelmatig kofferbakmarkten. U kunt het hele jaar door fietsen, mountainbikes etc. huren. Ook is er een Albert Heijn die het hele jaar door tot 22:00 ´s avonds geopend is. Callantsoog staat bekend om de hoogste duin, de Seinpost, van de Nederlandse kust. In de duinen van Callantsoog bevindt zich het Natuurreservaat "Het Zwanenwater". Een 580 ha. groot prachtig duingebied met 2 grote duinmeren, moerassen, vijvers, heide en een bos. Het Zwanenwater is vooral bekend om de lepelaarskolonie. Bovendien zijn er vele bijzondere planten zoals wilde orchideeën, bloemen en kruiden en het is een broedplaats voor meer dan 70 vogelsoorten. In dit gebied zijn 2 wandelroutes uitgestippeld. In de maanden mei tot en met begin augustus worden diverse excursies onder leiding van een gids georganiseerd. Dit natuurreservaat wordt beheerd door Natuurmonumenten.

Algemeen

B&B Sleep Inn Callantsoog 1 t/m 5 pers. Op de 1e verdieping bevinden zich 2 x 2 persoonskamers en 1 x persoonskamer. met eigen wastafel, toilet en tevens de badkamer voor gezamenlijk gebruik. Een koffiezetapparaat, waterkoker (incl. koffie, thee & soep), koelkastje, minibar, televisie en kluisje zijn eveneens aanwezig. Alle kamers zijn rookvrij.


Accommodatie Faciliteiten

▪  Sleep Inn Callantsoog (1 - 5 personen)  ▪

Sleep Inn Callantsoog (1 - 5 personen)

Kosten tweepersoonskamer € 27,50 p.p. per nacht incl. ontbijt en toeristen belasting.
Kosten 1 persoon € 35,00 per nacht incl. ontbijt en toeristen belasting.
Voor 1 nacht geldt een toeslag van € 4,00 extra p.p.
Hond in overleg en kost €10,00 eenmalig.

Bij boeking vooraf de helft aanbetalen t.n.v. E. Schijff te Callantsoog, rek.121243680 met vermelding van aankomst/vertrek datum. Het restant dient bij aankomst contant voldaan te worden.

Vanaf/nacht€ 27,50

Uitstapjes in de omgeving van Sleep Inn: