Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)

+31(0)224-571339
Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)
  • Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)
  • Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)
  • Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)
  • Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)
  • Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)
  • Wardenaar vakantiewoning vlak aan zee (4-6 personen)
Callantsoog: 4-6 personen:
Genieten van de frisse zeelucht, de schitterende natuur van de polders, duinen en het strand. Wij hebben 8 gezellige vakantiewoningen voor u te huur (ca.3 km vanaf het strand) Het hele jaar beschikbaar. Ideale uitvalsbasis voor al u wandelingen, fietstochtjes en dagtripjes, of gewoon om even lekker bij te komen. Heerlijk genieten van de natuur, zwemmen, surfen, vliegeren, paardrijden, winkelen en/of uitgaan. Culinair genieten in leuke eethuisjes, er is genoeg te doen. Op korte rijafstand naar Schagen, Schoorl en Alkmaar.
Prijs vanaf 230,- per week.
Vanaf/week
€ 235,-
Omgeving

Het Noord-Hollandse landschap is een verrassing om wandelend of fietsend te ontdekken. Door de duinen, pal langs de zee. Bovendien vindt u in de Schoorlse duinen één van de ruim veertig routes in heel Nederland die zijn voorbehouden aan mountainbikers. Voelt u zich tot de watersport aangetrokken, dan kunt u kiezen: zeilen of surfen op de Noordzee of het rustige Amstelmeer, branding- kanovaren bij Callantsoog of zeevissen vanuit Den Helder of Den Oever. Houdt u van lekker zonnen aan het strand, dan heeft u in Callantsoog uw bestemming gevonden. De gezellige badplaats met een mooi breed zandstrand en hun paviljoens maken uw strandbezoek tot een echt dagje uit. Liefhebbers van bloemen kunnen hun hart ophalen aan de uitgestrekte bloembollenvelden en aan de vele bloemcorso's en tentoonstellingen. Kijk voor meer informatie op www.bloeiendzijpe.nl

Algemeen

Callantsoog: 4-6 personen: Genieten van de frisse zeelucht, de schitterende natuur van de polders, duinen en het strand. Dat kan! Wij hebben 8 gezellige vakantiewoningen voor u te huur. (ca.3 km vanaf het strand) met volop speelruimte voor de kinderen. De auto kan dicht bij de woning geparkeerd worden.


Accommodatie Faciliteiten

Kenmerken voor beide vakantiewoningen:
Direct aan zee!
Badplaats Callantsoog.

Zeer sfeervol ingericht
Alle luxe van deze tijd:
- TV
- Internet
- Wasmachine
- CV verwarming
- Parket
- Kinderstoel
- Heerlijke bedden.

Beschutte tuin en terras.
Zelf lakenset meebrengen!

Prijzen en contact
Wordt in 2016 vanaf  €230,00 per week

Aankomst: 15.00 uur
Vertrek: 10.00 uur

▪  Wardenaar vakantiewoning (4 personen)  ▪

Wardenaar vakantiewoning (4 personen)

4-pers. woningen 1e verdieping: Overloop met wastafel, twee slaapkamers met een 1-persoonsbed en een kledingkast, één slaapkamer met 2-éénpersoonsbedden.

Huurprijzen per week:
4-pers prijs vanaf € 235,- tot € 440,-

Vanaf/week€ 235,-

▪  Wardenaar vakantiewoning (6 personen)  ▪

Wardenaar vakantiewoning (6 personen)

6-pers.woningen 1e verdieping:
Overloop met wastafel, Drie slaapkamers met een eigen kledingkast. Iedere slaapkamer heeft twee 1-persoons bedden. Alle bedden zijn voorzien van 1-persoonsdekbedden.

Huurprijzen per week:
6-pers prijs vanaf € 270,- tot € 475,-

Vanaf/week€ 270,-