Restinn Aartswoud (2 personen)

+31(0)229-581630
Restinn Aartswoud (2 personen)Restinn Aartswoud (2 personen)Restinn Aartswoud (2 personen)Restinn Aartswoud (2 personen)Restinn Aartswoud (2 personen)Restinn Aartswoud (2 personen)
 • Restinn Aartswoud (2 personen)
 • Restinn Aartswoud (2 personen)
 • Restinn Aartswoud (2 personen)
 • Restinn Aartswoud (2 personen)
 • Restinn Aartswoud (2 personen)
 • Restinn Aartswoud (2 personen)
Aartswoud: Een Restinn is een luxe vrijstaand hotelhuisje op het platteland is geschikt voor 2 personen.Wij hebben 5 hotelhuisjes beschikbaar. Een plek waar buitenleven en comfort elkaar treffen. Een goed bed, eigen badkamer, sfeervolle kamer tv internetaansluiting en een heerlijk diner. Aan alles is gedacht om u een topverblijf te bezorgen. De ligging is ideaal voor rust en natuurliefhebbers mooie omgeving voor fietsers en wandelaars.
B&B inclusief ontbijt met veel leefruimte vanaf 43,50 p.p.p.n.
 • Eigenaar:  Familie Nieuweboer
 • Adres:  Kolkweg 6, 1718 NL
 • Plaats:  Aartswoud
 • Provincie/Regio:  Noord Holland
 • Land:  Nederland
 • Telefoon:  +31(0)229-581630
 • Website:  ?www.restinn.nl
 • E-Mail:  ec.nieuweboer@hetnet.nl
 • Aantal Kamers:  5
Vanaf/nacht
€ 43,50
Omgeving

Boerderij Kerckeplaes van Kees en Jeannette Nieuweboer heeft een rijke historie. Er staan circa 140 koeien en rond de boerderij worden zowel maïs als tulpen verbouwd. Het bedrijf ligt prachtig aan de Kolkweg en biedt rondom een mooi uitzicht. Dorpen als Aartswoud, Hoogwoud, Abbekerk en De Weere zijn duidelijk zichtbaar, evenals de Omringdijk. Op het pad naar de boerderij staat een prachtige watermolen is gebouwd in 1560. De omgeving van Aartswoud is bij uitstek geschikt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. In de Restinn vind je informatie over de diverse routes. In de directe omgeving van boerderij Kerckeplaes is van alles te doen. Van genieten van kunst en cultuur tot meer sportieve uitjes, je hoeft je geen moment te vervelen. - 18 holes golfbaan Regthuys in Winkel (5,4 km vanaf Restinn Aartswoud) - Boerengolf in de omgeving - Kanoverhuur (op aanvraag) - Polderschuitvaren (voor groepen, er kan gevaren worden naar o.a. Medemblik) - Ligfietsen (op aanvraag) - Paardrijden in de manege in Hoogwoud. - Strand Callantsoog rijafstand 30 minuten. - Kaas (in de omgeving van de boerderij) - Boerenstand yoghurt en melk (op de boerderij zelf te koop) - Schilderijen (bij de watermolen).

Algemeen

Luxe op het platteland! Waar komt u heerlijk tot rust? Dineren en overnachten in een comfortabel, vrijstaand tweepersoonsverblijf met alle luxe van een driesterrenhotel op het boerenland. Met een mooi uitzicht, uitstekende service en aantrekkelijke arrangementen voor overnachtingen met en zonder diner. Hotelhuisjes van Restinn, een nieuwe dimensie: gun jezelf een onvergetelijke belevenis van gastvrijheid en luxe in een landelijke sfeer! Mooie omgeving voor fietsers en wandelaars. Korte rijafstand van Medemblik, Andijk en Enkhuizen.


Accommodatie Faciliteiten

▪  Restinn Aartswoud (2 personen)  ▪

Restinn Aartswoud (2 personen)

- 5 hotelkamers
   Eigen ingang

- Terras
- T.V. zithoek
- Internet aansluiting
- Koffie en thee faciliteit
- Minibar
- Mogelijk diner tegen betaling!
- Rolstoelvriendelijk: een brede voordeur zonder drempel en zijn prima toegankelijk voor rolstoelers.
- Huisdieren: Vanwege de veehoudende aard van dit boerenbedrijf zijn honden helaas niet toegestaan.

In - en uitchecken: Je kunt vanaf 14.30 uur je Restinn betrekken en uiterlijk om 11.00 uur uitchecken. Bij een later vertrek wordt een extra dag in rekening gebracht.

Vanaf/nacht€ 43,50

▪  1 bed kamer  ▪

1 bed kamer

saf sdfadsf ads ads ad

Vanaf/nacht€ 84,-
Voorzieningen

Voorzieningen

 • 1 eenpersoons bed

▪  hut  ▪

▪  hut  ▪

Alternatieve Accommodaties in de buurt

Restinn Andijk (2 personen)

Restinn Andijk (2 personen)

Rikkert 10, 1619 AR

Andijk: Een Restinn B&B is een luxe vrijstaand hotelhuisje op het platteland geschikt voor twee personen. Een goed bed, eigen badkamer, sfeervolle kamer en een heerlijk diner. A....

Restinn Medemblik (2 personen)

Restinn Medemblik (2 personen)

Zuiderkwelweg 1,1771 SG

Medemblik: Restinn B&B (2 vanaf personen) is een luxe vrijstaand hotelhuisje op het platteland. Een goed bed, eigen badkamer, sfeervolle kamer en een heerlijk diner. Aan alles i....

Restinn Warmenhuizen (2 personen)

Restinn Warmenhuizen (2 personen)

?Trambaan 5a - ?1749 CZ

Warmenhuizen: Een Restinn is een luxe vrijstaand hotelhuisje op het platteland geschikt voor 2 personen. Een plek met uitzicht op de duinen van Schoorl waar u heerlijk kunt genieten....