B&B/ Groepsaccommodatie "Boereplaats" (1-22 personen)

0226-422096 / 06-30370991
B&B/ Groepsaccommodatie B&B/ Groepsaccommodatie B&B/ Groepsaccommodatie B&B/ Groepsaccommodatie B&B/ Groepsaccommodatie B&B/ Groepsaccommodatie
 • B&B/ Groepsaccommodatie
 • B&B/ Groepsaccommodatie
 • B&B/ Groepsaccommodatie
 • B&B/ Groepsaccommodatie
 • B&B/ Groepsaccommodatie
 • B&B/ Groepsaccommodatie
Waarland: In onze sfeervolle B&B/ groepsaccommodatie kunt u genieten van een rustgevende omgeving en overnachten in én van onze stijlvolle gastenkamers waar maximaal 22 personen kunnen overnachten. Of kiest u voor iets bijzonders en overnacht u in de hooiberg? De kamers zijn landelijk ingericht en allen voorzien van een badkamer met toilet en douche of ligbad. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen door de polders of per boot vanaf De Boereplaats de omgeving verkennen. De plaatsen zoals Schagen en Alkmaar bevinden zich op korte rijafstand. In de directe omgeving treft u de zee, bos en duinen aan.
Naast de Bed&Breakfast beschikken wij over een groepsaccommodatie die tevens te huur is. Klik hier voor meer informatie.

 • Eigenaar:  Familie Stoop
 • Adres:  Jonkerstraat 31, 1738 BP
 • Plaats:  Waarland
 • Provincie/Regio:  Noord Holland
 • Land:  Nederland
 • Telefoon:  0226-422096 / 06-30370991
 • Website:  www.boereplaats.nl
 • E-Mail:  info@boereplaats.nl
Vanaf/nacht
€ 50,-
Omgeving

Genieten van rust en ruimte. De stranden Egmond, Callantsoog, Petten en het bos zijn op korte rijafstand van de B&B. In de directe omgeving van de De Boereplaats is veel rust te vinden. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen door de polders of juist per boot (van De Boereplaats) door één van de natuurgebieden varen, zoals de Boomerwaal. Een belangrijke bezienswaardigheid is de Waarlandsmolen, een watermolen uit 1571. De molen is, buiten de wieken om, in authentieke staat en wordt nog bewoond. De plaatsen Alkmaar en Schagen zijn op korte rijafstand.

Algemeen

Waarland: In onze sfeervolle Bed & Breakfast/ groepsaccommodatie kunt u genieten van een rustgevende omgeving en overnachten in één van onze stijlvolle gastenkamers waar maximaal 22 personen kunnen overnachten. Of kiest u voor iets bijzonders en overnacht u in de hooiberg? De kamers zijn landelijk ingericht en allen voorzien van een badkamer met toilet en douche of ligbad. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen door de polders of per boot vanaf De Boereplaats de omgeving verkennen. De plaatsen zoals Schagen en Alkmaar bevinden zich op korte rijafstand. In de directe omgeving treft u de zee, bos en duinen aan.


Accommodatie Faciliteiten

▪  B&B/ Groepsaccommodatie "Boereplaats" (1-22 personen)  ▪

B&B/ Groepsaccommodatie
Waarland: geschikt voor 1 t/m 22 pers. Hier vindt u tijd voor elkaar! De ruime, luxe gastenkamers zijn in landelijke stijl ingericht.
Elke kamer is voorzien van een badkamer met toilet en douche of ligbad en een zitgedeelte. Tevens zijn de kamers voorzien van televisie en draadloos internet. Omdat de kamers zich op de eerste verdieping bevinden, heeft u een weids uitzicht over de omgeving. De hooiberg biedt een perfecte combinatie van nostalgische sfeer en hedendaagse luxe. Slapen onder een hooikap in een groot bed met veel kussens, lekker badderen in een ligbad op pootjes en ontbijten met uitzicht over de velden. De hooiberg is in authentieke stijl gebouwd  met op de begane grond een ruim slaapvertrek en luxe badkamer en een gezellige zitruimte met koelkast. Koffie en thee kunt u op uw kamer maken. Wanneer u zich in het hooi wilt begeven kunt u de houten trap naar boven opgaan en daar genieten van een prachtig uitzicht!

Hooiberg met bruidsarrangement
Na een dag van feest, mensen en drukte heerlijk ontspannen en weer tot jezelf komen op een plek waar je lekker met z'n tweetjes kunt nagenieten van het huwelijksfeest.
De bruidssuite is een plek om weer even op adem te komen en heeft allerlei heerlijke extra's. Er liggen badjassen en badstof slofjes klaar om zo aan te schieten. Met z'n tweetjes nog even onderdompelen in bad op pootjes om daarna in een romantisch bed te kruipen.
Het ontbijt wordt 's ochtends voor u in de hooiberg verzorgd.

Bijzonderheden:
- Schitterende gasten kamers.
- De Hooiberg is een sfeervolle privé-accommodatie.
- De accommodatie beschikt over voldoende luxe.
- Zoals een gevulde koelkast kopje koffie of thee.
- U heeft de beschikking over 2 fietsen.
- Een luxe ontbijt kan in de hooiberg worden geserveerd.
- U kunt op verzoek bij ons dineren!
- Officiele horecagelegenheid/ catering service.
- Op 50m afstand bevindt zich een buitenzwembad.
- Slapen als een roos op een Swensen bed of een zacht Pullman bed.
- Draadloos internet en TV.
- Een gezellige huiskamer en keuken voor ontbijt.
- U kunt hier met groepen (max.22 pers.) verblijven.
- Voor vergaderingen of andere bijeenkomsten.
- Bedrijfs- afdelingsuitjes, een familiedag, een vrijgezellenfeest.
- Organiseren van spellenarrangementen/ workshops: GPS speurtocht, hollandse bordspelletjes, bloemschikken, koken met verse streekproducten, fotoshoot, etc.

Vanaf € 50,00 p.p.p.n.
Inclusief een luxe ontbijt!
Vanaf/nacht€ 50,-