B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)

+31-(0)227-581141/ +31-(0)653846145
B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)
 • B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)
 • B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)
 • B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)
 • B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)
 • B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)
 • B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)
Boerderij "De Nieuwe Tijd" is een forse Wieringermeerboerderij in het hart van de polder. De accommodatie beschikt over 6 slaapkamers + chalet met eigen sanitair. (douche, toilet en wastafel) en CV met uitzicht op een prachtige bloementuin. Er is een lounge (50m2) met uitzicht op de paarden in de stal. In de tuin (1ha) is een luxe buitenkeuken met overkapping. Voor de kinderen is er een speeltuintje, en zij kunnen eventueel gratis pony rijden onder begeleiding. Het beeld wordt sterk bepaald door agrarische activiteiten, met in het voorjaar veel bloemenvelden, in de zomer ruisend graan, bieten, aardappelen, wortels en uien. De combinatie van dieren, zoals paarden, konijnen, kippen en eenden en het uitzicht op de prachtige natuurtuin van én hectare, vol bloemen, met diverse paadjes, maken het verblijf hier zeer aangenaam. De locatie is zeer geschikt voor een meerdaags verblijf en als uitvalbasis voor onze excursies per auto.
 • Eigenaar:  Bed and Breakfast "De Nieuwe Tijd"
 • Adres:  Dolfijnweg 1, 1774 PB
 • Plaats:  Slootdorp
 • Provincie/Regio:  Noord Holland
 • Land:  Nederland
 • Telefoon:  +31-(0)227-581141/ +31-(0)653846145
 • Website:  www.denieuwetijd.com
Vanaf/nacht
€ 65,-
Omgeving

In een heerlijke omgeving kunt u ontspannen en genieten van uw drankje of rokertje op het bordes of u maakt een praatje met uw medegasten uit den vreemde. Rondom de boerderij bevindt zich een grote tuin ( 1 ha) vijver met goudvissen, verschillende wandelpaden en terrassen waar u zich tussen de kippen en eenden kunt ontspannen. Voor de kinderen is er een speeltuintje en zij kunnen eventueel pony rijden. Verder is er een stalling voor paarden en pony's, waarmee 's avonds wordt getraind in de dressuurbak. Daarnaast kunt u hier heerlijk wandelen in het Robbenbos of fietsen in de landelijke omgeving. Diverse gezellige stadjes zijn in de directe omgeving zoals Hoorn, Enkhuizen of Medemblik.

Algemeen

Slootdorp: Bed and Breakfast "De Nieuwe Tijd" is een forse Wieringermeerboerderij in het hart van de polder. De accommodatie beschikt over 6 slaapkamers + chalet met eigen sanitair. (douche, toilet en wastafel) en CV met uitzicht op een prachtige bloementuin. Er is een lounge (50m2) met uitzicht op de paarden in de stal. In de tuin (1ha) is een luxe buitenkeuken met overkapping. Voor de kinderen is er een speeltuintje, en zij kunnen eventueel gratis pony rijden onder begeleiding. Het beeld wordt sterk bepaald door agrarische activiteiten, met in het voorjaar veel bloemenvelden, in de zomer ruisend graan, bieten, aardappelen, wortels en uien. De combinatie van dieren, zoals paarden, konijnen, kippen en eenden en het uitzicht op de prachtige natuurtuin van één hectare, vol bloemen, met diverse paadjes, maken het verblijf hier zeer aangenaam. De locatie is zeer geschikt voor een meerdaags verblijf en als uitvalbasis voor onze excursies per auto.


Accommodatie Faciliteiten

▪  B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)  ▪

B&B De Nieuwe Tijd (1-19 personen)

De boerderij beschikt over 6 slaapkamers + chalet met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel) en centrale verwarming met uitzicht op een prachtige bloementuin, een eetzaaltje en een lounge, overdekte barbeque, minibar en spelletjes (Jeux de boulebaantje, hoefijzer gooien en een badmintonveldje).

Op de kamers mag niet worden gerookt, hiervoor is in huis géén speciale rookplek. Rokers kunnen terecht onder het overdekte terras.

Iedere morgen wordt er tussen 7.30 en 10.00 uur een luxe ontbijt geserveerd.
Na een uitgebreid ontbijt met pannenkoeken, een eitje of een worst en verse jus d'orange kunt u een heerlijk uitstapje maken naar de diverse bezienswaardigheden in Noord-Holland.

Kamerprijs (gebaseerd op 2 gasten):v.a.€65,00
Kamerprijs (gebaseerd op 3 gasten): v.a. €90,00
Familiekamer:
Drie eenpersoons bedden, waarvan
1 bed extra breed (1,15 mtr). Het
bed van 1,15 mtr breed kan ook
worden gebruikt voor 2 kinderen
tot 12 jaar. v.a. €90,00

 

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen.
Let op! De weekenden van de maanden: april, mei, juni, september en oktober, staan alleen open voor zelfverzorgingsgroepen.

Klik hier voor de beschikbaarheid
Klik hier voor actuele tarieven

 

 

Vanaf/nacht€ 65,-