Boerderijcamping 'De Vrije Vogel'

0222-314509
Boerderijcamping 'De Vrije Vogel'Boerderijcamping 'De Vrije Vogel'
  • Boerderijcamping 'De Vrije Vogel'
  • Boerderijcamping 'De Vrije Vogel'
Texel Oudeschild : Luxe boerderijcamping en melkveebedrijf De Vrije Vogel. Elke kampeerplaats is voorzien van water en elektra. Modern sanitair! Rolstoeltoegankelijk. Voor kinderen veel plezier! Kijken bij melken voeren of meewerken.De gezellige recreatiezaal bij slecht weer is een heerlijke plek om een spelletje te doen of op de bank een boekje te lezen. Heeft u iets te vieren? De recreatiezaal met keuken. Is een prima locatie voor familiereŁnies of verjaardagfeestjes. In overleg kunnen wij de catering voor u (laten) verzorgen. Texel heeft de meeste zonuren.
Daarnaast verhuren wij ook een appartement voor 2 personen: Klik hier voor meer informatie.
  • Eigenaar:¬† Familie Tjepkema
  • Adres:¬† Laagwaalderweg 21, 1792 CE
  • Plaats:¬† Oudeschild (Texel)
  • Provincie/Regio:¬† Noord Holland
  • Land:¬† Nederland
  • Telefoon:¬† 0222-314509
  • Website:¬† www.vrijevogeltexel.nl
  • E-Mail:¬† r.tjepkema@planet.nl
Vanaf/nacht
€ 8,-
Omgeving

Omgeving Texel is voor vakantiepopulair in alle vier seizoenen. Texel bevat alle elementen voor een perfecte vakantie: zon, bos, strand, duin en vele fietsroutes. Vlakbij De Vrije Vogel ligt het dorp Oudeschild, met een eigen vissersvloot die tot de modernste van Nederland behoort. Bij de haven vindt u ook het Maritiem- en Juttersmuseum op het terrein rond de molen, een leuk binnen- en buitenmuseum voor jong en oud. Vanuit Oudeschild kunt u ook deelnemen aan wad-excursies, rondvaarten en vistochten. Op Texel is er een fietspad van 125 km lang en vele wandelroutes langs uitgestrekte natuurgebieden. Ideaal gebied voor de vogelkenner.

Algemeen

Boerderijcamping De Vrije Vogel Texel Van harte nodigen wij u uit op onze boerderijcamping De Vrije Vogel naast onze karakteristieke stopboerderij en melkveebedrijf. Hier vindt u rust, ruimte en vrijheid. Gelegen aan de fietsroute, nabij de dorpen Oudeschild en Den Burg, het Hogeberggebied en een natuurreservaat. Elke campeer plaats is voorzien van water en elektra. Nieuwe luxe sanitairvoorziening met vloerverwarming, douches en aparte dames- en herentoiletten, familiedouche en mindervaliden. Recreatieruimte met keuken, koelkast met vriesvakje, wasmachine en wasdroger.


Accommodatie Faciliteiten

‚Ė™¬†¬†boerderijcamping 'De Vrije Vogel'¬†¬†‚Ė™

boerderijcamping 'De Vrije Vogel'
Texel Oudeschild : Luxe boerderijcamping en melkveebedrijf De Vrije Vogel. Elke kampeerplaats is voorzien van water en elektra. Modern sanitair! Rolstoeltoegankelijk. Voor kinderen veel plezier! Kijken bij melken voeren of meewerken.De gezellige recreatiezaal bij slecht weer is een heerlijke plek om een spelletje te doen of op de bank een boekje te lezen. Heeft u iets te vieren? De recreatiezaal met keuken. Is een prima locatie voor familiere√ľnies of verjaardagfeestjes. In overleg kunnen wij de catering voor u (laten) verzorgen. Texel heeft de meeste zonuren.

Naast de boerderijcamping heeft De Vrije Vogel ook een mooi appartement voor 2 personen:
Klik hier voor meer informatie.

Kenmerken
- Modern sanitair!
- Het modern sanitair is rolstoeltoegankelijk.
- Ruime kampeerplaatsen!
- Texel heeft de meeste zonuren van Nederland.
- Op Texel kunt u vrij parkeren.
- U kunt hier allerlei activiteiten doen zoals surfen, zeezeilen, paraspringen, golven, en wadexcursies.
- De Vrije Vogel is gelegen vlakbij het Hogeberggebied en een natuurreservaat. Texel is rijk aan vogel- en plantenwereld
- Plezier voor de kinderen, diverse speeltoestelen, zandbak, skelter en kijken bij het melken of voeren van de dieren of zelfs meehelpen.

Prijzen voor plaatsen, per overnachting
Plaats inclusief twee personen: € 20,-

Kinderen tot 11 jaar: € 4,- per persoon
Kinderen 11 jaar en ouder: € 8,- per persoon

De prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, elektra, water, het gebruik van het sanitair, de recreatieruimte en parkeerplaatsen.

Prijzen voor voorzieningen
Gebruik van wasmachine: € 3,-
Gebruik van droger : € 3,-
Vanaf/nacht€ 8,-