Restinn Warmenhuizen (2 personen)

+31(0)226-394538
Restinn Warmenhuizen (2 personen)Restinn Warmenhuizen (2 personen)Restinn Warmenhuizen (2 personen)Restinn Warmenhuizen (2 personen)Restinn Warmenhuizen (2 personen)Restinn Warmenhuizen (2 personen)
 • Restinn Warmenhuizen (2 personen)
 • Restinn Warmenhuizen (2 personen)
 • Restinn Warmenhuizen (2 personen)
 • Restinn Warmenhuizen (2 personen)
 • Restinn Warmenhuizen (2 personen)
 • Restinn Warmenhuizen (2 personen)

Warmenhuizen: Een Restinn is een luxe vrijstaand hotelhuisje op het platteland geschikt voor 2 personen. Een plek met uitzicht op de duinen van Schoorl waar u heerlijk kunt genieten. Een goed bed, eigen badkamer, sfeervolle kamer en een heerlijk diner. Aan alles is gedacht om u een topverblijf te bezorgen. De ligging is ideaal voor rust en natuurliefhebbers en op korte rij afstand van zee, bos en duinen. Op basis van een tweepersoonshuisje incl. ontbijt vanaf Ä 43,50 p.p.p.n.

 • Eigenaar:¬† Familie Dekker
 • Adres:¬† ?Trambaan 5a - ?1749 CZ
 • Plaats:¬† Warmenhuizen
 • Provincie/Regio:¬† Noord Holland
 • Land:¬† Nederland
 • Telefoon:¬† +31(0)226-394538
 • Website:¬† www.restinn.nl
 • E-Mail:¬† info@marlequi.nl
 • Aantal Kamers:¬† 1
Vanaf/nacht
€ 43,50
Omgeving

Warmenhuizen: Een mooi dorp met een gezellige dorpskern. Aan de dorpsstraat staan stolpboerderijen, restaurants en winkels. Korte rij afstand van strand, duinen en polders. Gedurende het hele jaar is het een prachtig wandel- en fietsgebied. Eindeloos in de duinen, door het bos en langs de zee. Lekker winkelen in gezellige stadjes als Schagen of Alkmaar.Golfbaan kanoverhuur en surfmeer in omgeving. In slechts 45 minuten bevindt u zich in Amsterdam. Rondom badplaatsen Schoorl, Bergen en Egmond. Veel activiteiten in omgeving!

Algemeen

Warmenhuizen: Slapen vlak aan zee bos en duinen. Waar komt u tot rusten kunt u het gehele jaar door genieten van het heerlijke Noord-Holland? Ervaar het kalme ritme uitrusten, dineren en overnachten in een comfortabel, vrijstaand tweepersoonsverblijf met alle luxe van een driesterrenhotel op het boerenland. Met een mooi uitzicht, uitstekende service en aantrekkelijke arrangementen voor overnachtingen met en zonder diner. De omgeving van Warmenhuizen is bij uitstek geschikt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. De familie is bezoek van buiten meer dan gewend en laat u graag hun tuinderij zien. Elk seizoen wordt de seizoenenboet (typisch Westfriese schuur) opnieuw aangekleed en aangepast aan de bloemen en sierfruit van dat moment. Tot en met de kerst is dit de vertrouwde pompoenenboet en vanaf begin februari zal de schuur omgetoverd zijn tot voorjaarsboet.


Accommodatie Faciliteiten

‚Ė™¬†¬†Restinn Warmenhuizen (2 personen)¬†¬†‚Ė™

Restinn Warmenhuizen (2 personen)
Eigen ingang terras
T.V. zithoek
Internet aansluiting
Koffie en thee faciliteiten
Minibar Mogelijk diner tegen betaling!

Rolstoelvriendelijk: Restinn hotelhuisjes hebben een brede voordeur zonder drempel en zijn prima toegankelijk voor rolstoelers. Houd er wel rekening mee dat de douche en wc geen brede deur hebben!

Huisdieren: Op deze locatie zijn honden toegestaan. Er is volop ruimte om heerlijk rond te rennen en in de buitenlucht te spelen.

Bij Restinn kunt u trouwens ook terecht voor verhuur: fietsen; tandem; steppen en Nordic Walking.
Workshop: schilderen Frisbeegolf.
Fietsroute van Tuinderskring Harenkarspel.
Lekkers en leuksuit de tuinderij (afhankelijk van het seizoen verkrijgbaar) Viooltjes, primula's, narcissen, blauwe druifjes en zonnebloemen.
Vanaf/nacht€ 43,50

Alternatieve Accommodaties in de buurt

Restinn Aartswoud (2 personen)

Restinn Aartswoud (2 personen)

Kolkweg 6, 1718 NL

Aartswoud: Een Restinn is een luxe vrijstaand hotelhuisje op het platteland is geschikt voor 2 personen.Wij hebben 5 hotelhuisjes beschikbaar. Een plek waar buitenleven en comfort e....

Restinn Andijk (2 personen)

Restinn Andijk (2 personen)

Rikkert 10, 1619 AR

Andijk: Een Restinn B&B is een luxe vrijstaand hotelhuisje op het platteland geschikt voor twee personen. Een goed bed, eigen badkamer, sfeervolle kamer en een heerlijk diner. A....

Restinn Medemblik (2 personen)

Restinn Medemblik (2 personen)

Zuiderkwelweg 1,1771 SG

Medemblik: Restinn B&B (2 vanaf personen) is een luxe vrijstaand hotelhuisje op het platteland. Een goed bed, eigen badkamer, sfeervolle kamer en een heerlijk diner. Aan alles i....